Arbetsgivare

Bli en del av Nordens ledande jobbplattform

Välkommen till WorkNorway.se, den största och mest etablerade plattformen för jobbannonsering inom vår nisch i Norden.
Sedan vår start 2008 har vi ständigt växt och idag utgör vi den första anhalten för arbetsgivare och jobbsökande med fokus på den nordiska arbetsmarknaden.
Med över 80.000 medlemmar och mer än 10.000 kunder, är det tydligt varför vi har blivit det självklara valet för arbetsgivare som söker topptalanger.

 

Standard

9900 SEK

Annons på WorkNorway i 45 dagar.

Riktat mailutskick till prenumeranter.

Premium

12900 SEK 

Allt i standard

Grafiskt material i form av bild

Vår superboost i sociala medier

Premium+

17900 SEK

Allt i premium:

Videoannons 

Vår superboost i sociala medier

Bas

Maximera din räckvidd med vårt Bas-paket. Under 45 dagar kommer din annons att vara synlig för ett brett nätverk av jobbsökande, vilket ger dig chansen att nå ut till kvalificerade kandidater effektivt. För att ytterligare öka dina chanser att hitta rätt person skickar vi även ett riktat mailutskick till prenumeranter i vår databas som matchar din sökprofil. Detta är ett kostnadseffektivt sätt att kickstarta din rekryteringskampanj och få din platsannons direkt i händerna på intresserade jobbsökande.

Standard

Vårt Standard-paket tar din annonsering till nästa nivå. Utöver alla fördelarna med Baspaketet, får din annons en sponsrad status som placerar den högst upp i sökresultaten, vilket dramatiskt ökar dess synlighet och attraktivitet. Dessutom lyfter vi fram ditt varumärke på vår förstasida med en iögonfallande banner, och vi sprider din annons genom våra sociala mediekanaler. Detta paket är utformat för arbetsgivare som inte bara vill nå ut, utan också vill sticka ut och göra ett bestående intryck på potentiella kandidater.

Premium

För den mest omfattande och engagerande annonseringsupplevelsen, välj vårt Premium-paket. Detta paket innehåller allt som Standardpaketet erbjuder och lägger till en kraftfull videoannons som skapar ett starkare engagemang och förmedlar ditt företags kultur på ett mer dynamiskt sätt. Din videoannons boostas på sociala medier för att säkerställa maximal exponering och attrahera kandidater på en djupare nivå. Premium är det ultimata valet för arbetsgivare som vill ha den högsta möjliga synligheten och effektiviteten i sin rekryteringsstrategi, och som strävar efter att locka topptalanger genom en oöverträffad kandidatupplevelse.

Ring oss på +46(0)8-32 83 00 så hjälper vi dig vidare. Eller skriv via vårt kontaktformulär.

 

Skräddarsydd rekryteringshjälp

Varje rekryteringsbehov är unikt, och vi är här för att erbjuda personliga lösningarsom går utöver traditionell annonsering.
Kontakta oss för att diskutera hur vi kan stödja dig i att hitta den perfekta kandidaten genom en kombination av vår plattform och sociala medier.

Utöka din räckvidd med sociala medier

Förutom vår omfattande databas och plattform, förstärker vi din annonseringskampanj genom att aktivt använda våra sociala mediekanaler.
Denna integrerade strategi ger din annons en ännu större räckvidd och ökar möjligheterna till framgångsrika rekryteringar.

  • Ökad synlighet: Din jobbannons får ytterligare exponering på populära sociala medieplattformar, vilket når ut till en ännu bredare publik.

  • Engagerande Innehåll: Vi skapar och delar engagerande innehåll som fångar uppmärksamheten hos potentiella kandidater, även de som kanske inte aktivt söker jobb men är öppna för nya möjligheter.

  • Bättre resultat: Vår erfarenhet visar att annonsering genom sociala medier inte bara ökar räckvidden utan även förbättrar kvaliteten på ansökningarna, vilket leder till mer framgångsrika rekryteringar.

Varför annonsera med oss?

  • Marknadsledande närvaro: Vi har byggt upp en omfattande databas av kvalificerade kandidater redo att ta sig an nya utmaningar.

  • Oslagbar räckvidd och synlighet: Med över 80.000 medlemmar och en aktiv närvaro på sociala medier når dina annonser en omfattande och engagerad publik.

  • Bekräftad expertis: Sedan 2008 har vi finslipat våra tjänster och vår förståelse för den nordiska arbetsmarknaden, vilket gör oss till en pålitlig partner i din rekryteringsprocess.

  • Resultatdriven service: Våra mer än 10.000 kunder vittnar om vår förmåga att leverera effektiva rekryteringslösningar som uppfyller deras behov.

Ring oss på +46(0)8-32 83 00 så hjälper vi dig vidare. Eller skriv via vårt kontaktformulär.

Kunder berättar

Läs om våra kunders erfarenheter och hur vi har hjälpt dem att hitta rätt.

 "Sistaminuten.se, som er et norsk bolag, benytter WorkNorway for å rekruttere de beste ansatte til vår virksomhet, både i Norge og i Sverige. Vi setter veldig stor pris på deres evne til å ta frem de beste kandidatene. De er raske og gir svært god service og oppfølging. Vi vil anbefale WorkNorway til alle som søker god og effektiv rekruttering."

-Hans-Christian Birkeland
CEO Reisegiganten AS

 

 

 

”Jeg synes dere kommer opp med gode alternativer, og er fleksible med ulike løsninger. ”

-Knut Harald Bratlie
Uniqon AS

 

 

 

 

”Vi har brukt WorkNorway i rekrutteringsprosess for anleggsledere og det var et positivt samarbeid.
Vi vil spesielt bemerke oppfølgingen vi fikk fra WorkNorway. De har også en rydding og oversiktlig hjemmeside.”

-Bernt-Jøran Reinholtsen
Secora AS