Blogg > Allmänt

Norska singlar tycker att svenskar är hetast!

Norska singlar tycker att svenskar är hetast!

Så här lagom till Alla hjärtans dag tänkte vi på WorkNorway nämna en undersökning på den norska dejtingsidan Møteplassen som visar att norrmän helst av allt dejtar svenskar om de får välja bland alla nationaliteter! Chansen att hitta den rätta kan alltså öka om du flyttar till Norge.

 

Var femte tillfrågad person i Norge uppgav att han eller hon har dejtat en svensk. I undersökningen fick de norska singlarna välja mellan tio nationaliteter och rösta på den de tyckte är hetast. Svenskarna fick nästan hälften av alla röster och tog hem förstaplatsen överlägset. Av bara singelkillarna tyckte hela 54 procent att de svenska tjejerna var de mest attraktiva.

 

Lyckligtvis är de norska känslorna besvarade! Våra charmiga grannar i väst får även svenska singlar på fall. När de svenska singlarna fick utse den sexigaste nationaliteten hamnade norrmännen också i topp! På Sveriges motsvarighet Mötesplatsen kan svenska tjejer och killar även chatta med norska singlar. Ett utmärkt tillfälle att lära känna någon på andra sidan gränsen. Vi i Norden verkar ha en särskild dragningskraft till varandra och då främst svenskar och norrmän. Danskarna tog hem en femteplats efter italienare, spanjorer och amerikaner