Blogg > Allmänt

FINN.no - Möjligheternas marknad

FINN.no - Möjligheternas marknad

FINN är en stor norsk marknadsplats som grundades i mars 2000. FINN specialiserar sig på köp, försäljning och interaktion mellan privatpersoner och små och stora företag. FINN har över 4.1 miljoner besökare varje månad som tillbringar i genomsnitt 17 minuter var på den populära sajten.

 

På FINN kan man söka efter nästan vad som helst och det är en mycket uppskattad sida för att exempelvis hitta boende i Norge. Under en normal dag vid varje given tidpunkt finns ungefär 300 000 annonser tillgängliga på FINN där folk från hela Norge utbyter olika typer av tjänster och säljer varor. Det är snabbt, enkelt och framför allt effektivt att använda sig av FINN som man kan säga är en motsvarighet till svenska Blocket.

 

Förutom att vara inspirerande och underhållande är norska FINN också noga med säkerheten. Sidan har därför ett alldeles eget säkerhetscenter med försiktighetsåtgärder för säker shopping och handel på internet. Bolaget ägs av Media Norge, och har en omsättning på mer än 700 miljoner NOK per år vilket visar på hur framgångsrikt konceptet är. På sidan råder ständig utveckling för att så gott som möjligt hjälpa alla människor att finna vad de söker. Du kan snabbt och smidigt lägga ut en annons på sidan och inte minst bläddra igenom alla de tusentals annonser för att hitta just det du letar efter.