Jobb i Danmark

WorkNorway.se utvidgar till Danmark!

Stora nyheter från WorkNorway.se – vi har nu utvidgat vår plattform för att inkludera jobberbjudanden i Danmark! Sedan vår start 2008 har vi varit dedikerade till att förbinda jobbsökande med ledande arbetsgivare i Norden, och med detta spännande nya steg fortsätter vi att stärka vår mission att erbjuda gränsöverskridande karriärmöjligheter.


Varför Danmark?

Danmark är känt för sin höga livskvalitet, innovativa arbetsmarknad och starka ekonomi, vilket gör landet till en attraktiv destination för arbetssökande. Med en växande efterfrågan på talang inom olika sektorer, från teknik till grön energi, erbjuder Danmark spännande möjligheter för professionell tillväxt och utveckling. Genom att inkludera Danmark i vårt erbjudande, vill vi ge våra användare tillgång till ännu fler högkvalitativa jobbmöjligheter i Norden.


Vad Detta Betyder för Dig

  • Fler Möjligheter: Med tillägg av Danmark till vår plattform öppnar vi dörren till ett bredare utbud av jobbmöjligheter, vilket gör det lättare för dig att hitta din perfekta matchning.

  • Gränsöverskridande Karriärer: För de som är intresserade av att arbeta utomlands erbjuder WorkNorway.se nu en ännu större plattform för att utforska internationella karriärmöjligheter inom Norden.

  • Lokal Expertis: Precis som med våra norska och svenska jobberbjudanden, kommer vi att erbjuda samma höga nivå av service och support för att hjälpa dig navigera den danska arbetsmarknaden.


Kom Igång Idag

Om du är intresserad av att utforska arbetsmöjligheter i Danmark, är nu den perfekta tiden att börja din sökning på WorkNorway.se. Registrera dig idag för att få tillgång till de senaste jobberbjudandena och börja planera din nästa karriärsteg i Danmark.

Vi är glada över att välkomna Danmark till vår plattform och ser fram emot att hjälpa dig att upptäcka nya, spännande karriärmöjligheter. 

Senast inkomna jobb

19/06/2024
Heltid
BREIDMYR TRANSPORT AS Tvedestrand, Norway
Är du en nattuggla med gott humör? Gillar du att arbeta självständigt men är inte rädd för att hugga i när det behövs? Då kan du vara den vi letar efter! Vi erbjuder: En möjlighet att arbeta nattpass Ett självständigt arbete med ansvar En trevlig och stödjande arbetsmiljö Kvalifikationer: God arbetsmoral och förmåga att arbeta självständigt Positiv attityd och gott humör Beredd att ta i när det behövs Om detta låter som du, tveka inte att skicka in din ansökan! Vi ser fram emot att höra från dig.
19/06/2024
Heltid
MC Tuning AS Tiller, Norway
    På grund av ökad arbetsbelastning söker vi nu en Mekaniker som kommer att vara ansvarig för Triumph motorcyklar på vår verkstad. Om oss: Hos MC Tuning AS kommer du att få en varierad arbetsdag där ingen dag är den andra lik! Vi har en solid kundbas med många återkommande kunder, och du kommer att bli en del av en trevlig och inkluderande miljö med kollegor och kunder. Vad vi söker: Vi söker en person som har en passion för motorcyklar. Den vi söker är någon vi kan investera i, och som i gengäld vill arbeta länge i branschen hos oss. Utbildning: Du kommer att få en grundlig utbildning och genomgång av oss, samt kurser via vår leverantör. Arbetsuppgifter: Ansvarig för Triumph motorcyklar på vår verkstad, inklusive följande arbetsuppgifter:...
18/06/2024
Heltid
Sunrise Food As Oslo, Norway
  Vi söker en vikarie för 2 månader med möjlighet till förlängning. Vi söker en engagerad och pålitlig lastbilschaufför med C1- eller C-certifikat för ett vikariat på 2 månader. Vad vi erbjuder: Ett tillfälligt uppdrag med möjlighet till förlängning En dynamisk och trevlig arbetsmiljö Konkurrenskraftig lön Vad vi förväntar oss av dig: Giltigt C1- eller C-certifikat Erfarenhet av att köra lastbil Ansvarsfull och noggrann God kommunikationsförmåga Startdatum: Snarast möjligt Är du den vi söker? Kontakta oss idag och bli en del av vårt team!