Om oss

Om oss på WorkNorway.se

Sedan vår start 2008 har WorkNorway.se varit i framkant för att förbinda jobbsökande med ledande arbetsgivare i Norden. Med en passion för att möjliggöra karriärmöjligheter och en vision om att skapa broar mellan talang och industri, har vi vuxit till att bli den mest pålitliga plattformen för arbetsmöjligheter, särskilt inom den norska arbetsmarknaden. Genom åren har vi utökat vår verksamhet till att inkludera jobberbjudanden i Sverige och Danmark, vilket ytterligare stärker vår position som den ledande jobbportalen i regionen.

Med över 80.000 medlemmar och en omfattande databas av arbetsgivare, står WorkNorway.se ut som en central punkt för alla som söker eller erbjuder arbete i Norden. Vår plattform är designad för att erbjuda en användarvänlig och effektiv matchningstjänst för både jobbsökande och arbetsgivare.

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att effektivisera jobbsökningsprocessen och göra det enklare för jobbsökande att hitta sina drömjobb i Norden, samt att bistå arbetsgivare i att hitta rätt talanger för deras behov. Vi strävar efter att skapa en plattform som inte bara underlättar förbindelsen mellan jobbsökande och arbetsgivare men också bidrar till en stärkt arbetsmarknad i Norden.

Vår vision

Vi ser en framtid där varje jobbsökande har tillgång till de bästa möjliga arbetsmöjligheterna i Norden, och där arbetsgivare kan hitta precis de talanger de behöver för att växa och blomstra. Genom att kontinuerligt utveckla vår plattform och tjänster vill vi säkerställa att WorkNorway.se förblir den mest effektiva och tillförlitliga resursen för arbetsmöjligheter i regionen.


Varför WorkNorway.se?

  • Erfarenhet och expertis: Med över ett decenniums erfarenhet är vi experter på den nordiska arbetsmarknaden.

  • Bred räckvidd: Med tusentals jobberbjudanden och över 80.000 medlemmar erbjuder vi en oöverträffad räckvidd inom Norden.

  • Användarvänlig design: Vår plattform är utvecklad med användaren i fokus, vilket gör det enkelt för både jobbsökande och arbetsgivare att uppnå sina mål.

Vi välkomnar dig att utforska WorkNorway.se och upptäcka hur vi kan stödja dig i din karriär eller ditt företags växande behov av talang. Tillsammans bygger vi en starkare arbetsmarknad i Norden.

Hitta mer informaton om att bo, jobba och leva i Norge i NorgeGuiden.

SENAST FRÅN BLOGGEN

Som bemanningssjuksköterska i Norge får man uppleva sjukvårdens puls från ett unikt perspektiv. Man får inte bara en chans att dyka in i en annan kultur, utan också möjligheten att växa professionellt och personligt. Men vad innebär det att hoppa in i rollen som bemanningssjuksköterska i det norska sjukvårdssystemet? En Värld av Möjligheter Norge erbjuder inte bara vacker natur och en hög levnadsstandard, utan även en arbetsmarknad som...
  Sverige och Norge har länge delat arbetskraft över gränsen, och många svenskar söker sig till vårt västra grannland för arbete. Norges skattesystem skiljer sig från det svenska på flera sätt, och det finns potentiella skattefördelar att upptäcka. En av de mest intressanta aspekterna av det norska skattesystemet för svenskar som jobbar i Norge är kildeskatt. Låt oss dyka ner i detta tillsammans med andra skattefördelar som väntar på...
En stor mängd arbete på jobbet kan orsaka stress och dåligt humör. WorkNorway ger dig tips på hur du kan minska stressen och avlasta dig själv på arbetstid.   Minimera distraktioner.  Att arbeta på en rörig plats är inte bara störande, det kan även bli svårt att hitta papper och andra saker som du behöver för att slutföra projekt och uppgifter. En rörig arbetsplats kan också innehålla mycket du blir distraherad av. Spendera därför några...
Visa alla blogginlägg