Olivia Restauranger

OLIVIAS AMBITION ÄR ATT ERBJUDA DE ALLRA BÄSTA SMAKUPPLEVELSERNA FRÅN ITALIEN


Genuin italiensk mat i modern miljö med service och personal som utstrålar gemenskap och arbetspassion samt duktiga och lekfulla kockar – precis som i en italiensk familj.

Olivia slog upp dörrarna första gången i Oslo i 2006, med en restaurangmeny som senare har blivit kärnan i alla Olivias restauranger; stenugnsbakad, tunn pizza, klassiska pastarätter, antipasti, sallader, soppor, kött och klassiska italienska desserter. Det italienska köket värdesätter få, men riktigt bra råvaror och detta har vi självklart anammat.

Oavsett var någonstans du väljer att besöka oss, så kommer du att få samma trevliga restaurangupplevelse med närvarande och kunskapsrika servitörer, duktiga kockar, informell stämning och gemytlig miljö. På så vis har vi hämtat det allra bästa från Italien.

Känner du att Olivia skulle kunna vara en arbetsplats för dig? Vi söker regelbundet nya servitörer, bartender, kockar och pizzabagare som är engagerade och gärna tar ansvar. Låter detta intressant? Då vill vi gärna att du kontaktar oss på [email protected].