Referenser

LITA INTE BARA PÅ VAD VI SÄGER
SE NEDANFÖR VAD VÅRA KUNDER SÄGER OM HUR DET ÄR ATT JOBBA MED OSS! 

SÖKER DU NY PERSONAL? TA KONTAKT SÅ HJÄLPER VI DIG!

Vi har brukt WorkNorway i rekrutteringsprosess for anleggsledere og det var et positivt samarbeid. Vi vil spesielt bemerke oppfølgingen vi fikk fra WorkNorway. De har også en rydding og oversiktlig hjemmeside.

-Bernt-Jøran Reinholtsen 
Secora AS

RING OSS PÅ +46 (0)737 61 55 28 SÅ BERÄTTAR VI MER OM VÅRA LÖSNINGAR!

"Den respons vi fick var mycket god då vi inte bara fick in en god kvantitet av ansökningar utan även bra kvalitet.
WorkNorway motsvarade väl våra förväntningar som rekryteringspartner. Vi kommer starkt att rekommendera andra arbetsgivare att använda WorkNorway som rekryteringspartner." 

- Thobias Hörberg, Atkins

TA KONTAKT MED OSS FÖR ETT RIKTIGT BRA ERBJUDANDE!

"Vi brukte WorkNorway da vi rekrutterte Sveisere. Vi fikk mange henvendelser fra kandidater med lang erfaring og gode kvalifikasjoner. Tjenesten og oppfølging var veldig bra."

- Renate Strand

"Vi gav WorkNorway i uppdrag att rekrytera en testare/applikationsspecialist till oss. Vi fick in cirka 30 ansökningar och har nu anställt en av deras kandidater och jag kan därför rekommendera andra att använda WorkNorway när de söker personal inom test av modern mjukvara."

- Jörgen Graneskog, EVRY

"Vi använde WorkNorway för att få in fler ansökningar från tekniska projektledare/utvecklare.
Resultatet var bra och vi rekommenderar andra arbetsgivare att använda WorkNorway när dom söker personal inom mjukvaruutveckling."​

- Björn Larsson, Tieto Corporation

"Vi har använt WorkNorway tjänster med gott resultat. Vi sökte systemutvecklare på 3 olika orter och fick in ett väldigt brett underlag. Vi anlitar gärna WorkNorrway som rekryteringspartner även vid framtida rekryteringar."

- Niklas Jeppsson, Avalon Innovation

LÅT OSS FINNA RÄTT KANDIDAT TILL DIG - RING OSS IDAG!